Neem direct contact met ons op via 030 60 11 848

Fam. Huiskes

Wij wonen nu 6 jaar aan de Lelietuin in Houten. Aangezien in de loop der jaren ons gezin groter is geworden vonden we het tijd worden om ook ons huis navenant aan te passen. Samen met de architect hebben we een ontwerp gemaakt voor een achter uitbouw en een bijkeuken. Verder werd de kamer verlengd waardoor we de mogelijkheid kregen een kookeiland te plaatsen.

Onze woning hadden wij gekocht van een project ontwikkelaar, zoals bijna iedereen in Houten, en waren niet echt bekend met aannemers. Na een paar gesprekken met aannemers zijn we in Zee gegaan met Van Dort. Niet alleen heeft Van Dort een goede naam opgebouwd in Houten maar het gaf ook een prettige eerste indruk en tevens lag de prijs in lijn met andere aannemers.

Trots op bedrijf:
Wat ons als eerste opviel aan Van Dort is dat de medewerkers bij Van Dort enorm trots zijn op hun bedrijf. Ze praten erover alsof het hun eigen bedrijf is. Van de medewerkers hoor je ook dat ze hun “baas” Nico enorm waarderen. Je ziet ook dat dit een wisselwerking is.

Zelf heeft Nico Van Dort ons met trots zijn bedrijf laten zien. Dit gaf ons een hele goede indruk. We hadden destijds al het contract ondertekend maar hij nam wel de moeite om ons het hele bedrijf te laten zien tot aan de schroeven aan toe! Nico is iemand die liever voor zijn personeel een nieuwe bus koopt dan dat hij zelf een nieuwe auto aanschaft. Zo gaat hij met zijn personeel om maar ook met zijn klanten.

Planning
Samen met ons heeft Van Dort een planning gemaakt. Tijdens de bouw wordt deze planning op kantoor door Van Dort nauwlettend in de gaten gehouden. Ook het contact met onderaannemers en de keuken leverancier en parket leverancier wordt netjes afgestemd. Deze afstemming geeft een prettig gevoel en zorgde er voor dat ik er zelf niet mee bezig hoefde te zijn aangezien ik zelf ook een drukke baan heb. Omdat wij een gezin met kleine kinderen hebben wilden wij ook niet te lang in een vakantiewoning doorbrengen. Het was dus fijn dat Van Dort daar goed toezicht op hield en zo de bouwtermijn kort hield.

Omgang met de buurt:
Tijdens de bouw vinden wij het belangrijk dat de mensen op en rond de bouw zich netjes gedragen en hun spullen netjes achterlaten. Met name richting buren vinden wij dit belangrijk. Je zadelt buren toch een beetje op met overlast door het plaatsen van een keet en door lawaai dat natuurlijk onlosmakelijk verbonden is met verbouwen. Van Dort gaat hier heel erg goed mee om. Zo werden buren bijvoorbeeld via een nette brief op de hoogte gesteld van de verbouwing. We hebben geen verkeerd woord gehoord van buren. Sterker nog, ze geven aan dat ze bij hun volgende verbouwing Van Dort ook gaan contacten.

Iedere dag werd de bouw netjes achtergelaten en werd er een hek rondom de bouwplaats gezet. Ook belangrijk omdat het een kinderrijke buurt is waarin wij leven.

Omgang met leveranciers:
Opvallend is ook dat onderaannemers zoals de schilder en de stukadoor uitsluitend positief over Van Dort praten. Ze geven daarbij aan dat Van Dort goed is voor hun personeel en dat ze hun onderaannemers heel snel betalen. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat iedereen in de keten tevreden is aangezien dit voor duurzaamheid zorgt.

Uurtje factuurtje
Van Dort is geen bedrijf dat voor ieder opdrachtje de uren-facturen-teller aanzet. Het viel ons op dat dingen gewoon geregeld worden tegen schappelijke meerwerk voorwaarden. In het verleden hebben wij nog al eens meegemaakt dat je een contract met iemand sloot en dat je vervolgens een poot werd uitgedraaid met meerwerk. Nou, daar is bij Van Dort totaal geen sprake van.

Anticiperend meedenken
Hoe vaak maak je niet mee dat iemand met een probleem komt en dat je dan zelf over de oplossing moet nadenken. Bij goede bedrijven hebben de bedrijven al een oplossing voor je klaar liggen. Echter, Van Dort gaat verder! Bij Van Dort is de oplossing vaak al geregeld en moet je dan nog even zeggen of je er mee akkoord was. Omdat ze zo meedenken scheelt het jezelf weer tijd. Mocht je het er toch niet mee eens zijn dan veranderen ze het gewoon weer. Dat anticiperend meedenken vind ik uniek, zeker in de bouwwereld.

Oplevering:
Omdat er tijdens de bouw zo wordt meegedacht is er bij de oplevering ook geen enkel punt meer dat nog gedaan moet worden. De gehele verbouwing is uitermate naar wens verlopen en we zijn trots op het resultaat!

Slotsom: uitermate tevreden
Ik kan iedereen aanraden om bij verbouwplannen eens contact op te nemen met Van Dort. Wil je dat een verbouwing gladjes verloopt tegen een scherpe prijs dan zou ik zeker contact met Van Dort opnemen. In mijn vrienden kring beveel ik Van Dort aan!

Succes met de verbouwplannen!

Fam. Huiskes