Neem direct contact met ons op via 030 60 11 848

Recensie verbouwing

Wij hebben door de firma Van Dort onze keuken, badkamer en toilet laten renoveren. We waren dat al langere tijd van plan, maar zagen erg op tegen de rompslomp. Door de voortreffelijke manier waarop de mensen van Van Dort hun werk hebben gedaan, viel het met die rompslomp enorm mee.

Het eerste contact hadden we met Berry van Duijn, die langs kwam om onze wensen en mogelijkheden te bespreken. Dat deed hij zeer vakkundig en doelgericht. Tijdens het proces besloten we de keuken niet gedeeltelijk, maar liever meteen helemaal te renoveren. Daarop kwam Berry weer opnieuw en nam opnieuw alle mogelijkheden en wensen door. Hij adviseerde ons ook over bedrijven waar we naar keukens en badkamers konden gaan kijken, overigens zonder iets op te dringen. Het proces werd heel adequaat gecoördineerd, de firma Van Dort onderhield ook de contacten met de leverancier van de spullen, en dankzij hen verliep alles gestructureerd en doelgericht. Toen duidelijk was wat we precies wilden, kwam er een heldere offerte en werden er afspraken gemaakt over de start en duur van de werkzaamheden. Alle afspraken die we met Berry gemaakt hebben en alle beloften die hij de afgelopen maanden heeft gedaan is hij stipt nagekomen.

Precies op het afgesproken moment werd er met de werkzaamheden gestart en zelfs iets vóór de afgesproken datum, 2,5 week later,  was alles gereed. Niet alleen was het resultaat prima, ook op de manier waarop werd gewerkt en gecommuniceerd, viel niets aan te merken. Van een verbouwing heb je altijd stof, maar de mensen van Van Dort hebben er alles aan gedaan om dat zoveel mogelijk te beperken. Wij hadden ook het gevoel dat we ze in alle opzichten konden vertrouwen en zijn tijdens de verbouwing zelf ergens anders gaan wonen.

De mensen van Van Dort zijn vakmensen en stellen er een eer in om uitstekend werk af te leveren en alles wat ze beloven ook prima uit te voeren. Bovendien zijn ze heel plezierig in de omgang. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden.